עלי סיגר ממולאים בגבינות

אסתי חדד Comments Off on עלי סיגר ממולאים בגבינות
10:04
30.04.24
בצלאל קאהן ודוד חכם No Comments on אלוף במיל' זיו: "המזח הוא הישג אסטרטגי לחמאס"

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מאת: את שקלים, הזוכה בעונה החמישית של "השפית הבאה".
המתכון לסיגרים העלה את אתי לדו קרב מול יעל שטרית.

עלי סיגר ממולאים בגבינות, ברוקולי וצנוברים בקרם שמנת וברוקולי

מאת: אתי שקלים

חומרים:
עלי סיגר
חלמון טרוף
250 ג' גבינת פטה
100 ג' גבינה צפתית
2 כפות גבינת קוטג'
2 כפות שמנת מתוקה
50 גרם צנוברים קלויים
ברוקולי (כ-15 גבעולים ופרחים)
אגוז מוסקט
עלי בזיליקום טריים קצוצים
פלפל שחור

לקרם:
20 ג' חמאה/או כף שמן זית
שמנת מתוקה
כף קמח
מעט שום
חלב
ברוקולי (כ-20 פרחים)
עלה מנגולד
מעט מאד כורכום לחיזוק הצבע הירוק

הכנת הסיגרים:
מורחים בעזרת מברשת את החלמון על הסיגר (כדי שהנוזלים לא יצאו בטיגון)
מניחים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
מניחים כף גדושה מהתערובת על עלה הסיגר מגלגלים, מטגנים ומניחים על
נייר סופג.

הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה
מוסיפים קמח לקבלת מרקם סמיך
מוסיפים את החמאה לאחר שהרוטב מסמיך מוסיפים את כל החומרים.
לאחר שהרוטב מוכן מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים לקרם חלק.
טובלים את עלי הסיגר בקרם ואוכלים בכיף!

לסלט נלווה
שעועית ירוקה שלמה
פקאן סיני
אננס מטוגן
שבבי שקדים
קוביות פטה

לרוטב:
2 כפות שמן זית
חצי כפית חומץ בלסמי
קמצוץ שום



0 תגובות